Byta Tak i Bromma & Spånga

Som takläggningsfirma erbjuder vi utbyten av gamla och skadade tak. Genom att byta ditt tak kan du förbättra energieffektiviteten i ditt hem, öka värdet på din egendom och förhindra skador på din byggnad. Våra erfarna tekniker garanterar en professionell installation av ditt nya tak. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Takbyten

Vi byter tegel- & betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning & takplåt.

Takomläggning

Allt inom takomläggningar runt bland annat Bromma och Spånga.

Takrenovering

Med kompetens för alla typer av takrenoveringar.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte i Bromma & Spånga? Vi byter tak i Äppelviken, Solhem, Eneby, Mariehäll, Sundby, Ulfsunda, Smedslätten, Bromma Kyrka m.m.

  Professionella takbyten på fastigheter i Bromma & Spånga:

  Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  Låt oss besiktiga ditt tak, kostnadsfritt

  Hur kan du vara säker på att det är dags för ett takbyte? Det enkla svaret är att du vet först efter att du låtit oss undersöka taket. Det har hänt mer än en gång att vi fått en förfrågan om takbyte bara för att upptäcka att det räcker med en takrenovering, ibland till och med en enkelt takmålning.

  Tecken att hålla utkik efter

  När ska du kontakta oss med en förfrågan om takbyte? Ett vanligt första tecken på att ett tak kan behöva bytas ut är att det börjar läcka. Detta innebär i sin tur att det börjar lukta mögel eller fukt, främst i vindsutrymmen. I många fall kan du då också se tecken på läckor på innertaket genom att färgen ändrar karaktär. Om taket är ordentligt slitet syns i många fall att det sviktar, eller ser buckligt ut, från utsidan.

  Vi arbetar bland annat i Spånga & Bromma

  Förutom Spånga och Bromma ordnar vi takbyten på fastigheter i bland annat Äppelviken, Solhem, Eneby, Mariehäll, Sundby, Ulfsunda, Smedslätten, Bromma Kyrka, Abrahamsberg, Traneberg, Blackeberg, Duvbro, Sundbyberg, Solna & Ekerö. Under våra många år i branschen har vi jobbat för beställare som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner, föreningar, stiftelser, företag och offentliga aktörer.

  Du kan använda rotavdraget för takbytet på bostaden

  Du har rätt till att sänka din kostnad med så mycket som 30 procent om du anlitar oss för byte av tak på ditt hem. För att göra detta drar du nytta av rotavdraget. Du får gärna kontakta oss om du vill få reda på mer om hur detta fungerar.

  Hör av dig – få en kostnadsfri offert för takbyte

  Du får ett bra erbjudande för takbyte genom att kontakta oss. Vi vill veta bland annat vad för typ av tak och fastighet det rör sig om för att kunna ge dig en uppskattning på vad ett byte skulle kosta. Innan du får en detaljerad offert, kostnadsfri, gör vi ett gratis hembesök där vi undersöker taket noggrant. Välkommen!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här