Byta Tak på Ekerö & Drottningholm

Letar du efter en professionell och skicklig takfirma som kan utföra ett takbyte eller en takrenovering? Du har hittat till ett takföretag som verkar bland annat på Ekerö och Drottningholm. Vi är ett tryggt och säkert alternativ som ger våra kunder resultat där kvaliteten märks ner till minsta lilla detalj.

Takbyten

Vi skräddarsyr lösningar för alla tak: plåt, tegel, betong, papp, sedumtak m.m.

Lägger om Tak

Med kompetens för alla typer av takbeläggningar. Kontakta oss idag!

Renovera Tak

Få en gratis offert för en kvalitetssäkrat takrenovering!

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte runt Ekerö & Drottningholm? Vi byter tak i Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda m.m.

  Att anlita oss – från första kontakt till avslutat takbyte

  När du anlitar oss kommer du inse att ett takbyte inte behöver vara så komplicerat som du kanske tror. Du kontaktar oss och bokar oss för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Kort därpå dyker vi upp och undersöker taket. Utifrån våra observationer tar vi fram en gratis offert som detaljerat redovisar vad jobbet kommer att kosta. Om du godkänner offerten startar vi arbetet så fort det går.

  Fastigheter vi byter tak på

  Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  Några vanliga tecken på att ett takbyte kan vara aktuellt

  • Det luktar mögel eller fukt i vindsutrymmen
  • Du kan se synliga fuktfläckar i taket, alternativt att färgen på innertaket ändrat karaktär
  • Taket buktar eller sviktar
  • Trasigt tegel, rostig takplåt eller annan takbeläggning som är väldigt sliten
  • Taket har en eller flera läckor

  Vi gör hembesök och undersöker ditt tak och ger dig en offert – kostnadsfritt

  Om du har anledning att tro att taket på din fastighet behöver bytas är du välkommen att höra av dig till oss. Vi genomför då en undersökning av taket ifråga och återkopplar till dig med en gratis offert.

  Takbytet är en investering

  Att byta tak på en fastighet innebär förstås en initial kostnad. Det är dock också en investering för framtiden. Dels förlängs fastighetens livslängd dels ökar också fastighetsvärdet. Ett takbyte kan därför inte beskrivas som annat än en bra affär ur ett ekonomiskt perspektiv.

  Visst kan du använda rotavdraget för takbyte

  Behöver taket på ditt hem bytas ut eller renoveras? Oavsett vad som behöver göras för att återställa ditt tak till ett bra skick kan du få rotavdrag för arbetet. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om dina möjligheter att dra nytta av rotavdraget.

  Takbyten på bland annat Ekerö & Drottningholm

  Förutom Ekerö och Drottningholm tar vi hand om takbyten på fastigheter i till exempel Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna. Våra kunder är bland annat företag, föreningar, stiftelser, privatpersoner, offentliga aktörer, bostadsrättsföreningar, villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi har även takläggare aktiva i Bromma & Spånga.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här