Byta Tak i Järfälla & Upplands Bro

Vi tar hand om takbyten på bland annat garage, villor, sommarstugor, kommersiella fastigheter och fritidshus. Även renoveringar, underhåll och tätskiktsarbeten. I oss har du en takentreprenör med kompetens inom alla takbeläggningar, vi kan med andra ord byta tak från insida till utsida oavsett om det är plåt, tegel, betong, shingel eller takpapp som beläggning. Hör av dig för ett gratis prisförslag idag!

Takbyten

Takbyten inom tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning & takplåt.

Takläggning

Våra takläggare lägger alla takbeläggningar och på samtliga fastigheter. Kontakta oss idag!

Takrenovering

En bra takfirma för er takrenovering i hela Järfälla & Upplands Väsby.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med ett Takbyte i Järfälla & Upplands Bro? Vi byter tak i Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö, Jakobsberg & Upplands Väsby.

  Kontakta oss om du uppfattar något eller några av dessa tecken

  Ett komplett takbyte krävs när alla delar av taket, inner- såväl som yttertak, är såpass slitna att det inte är lönsamt att renovera. Detta vet vi dock först efter att ha undersökt taket. Du är dock välkommen att kontakta oss om du känner en klar och tydlig mögeldoft i fastighetens vindsutrymmen, om taket börjat läcka eller om du kan se utvändigt att taket sviktar.

  Vi hjälper dig spara pengar

  En del av våra kunder vill genomföra ett takbyte som en värdehöjande åtgärd, de flesta vill förstås spara så mycket pengar som möjligt. Ibland kan det mesta tyda på att ett tak behöver bytas ut helt utan att det nödvändigtvis är så. Du är välkommen att kontakta oss om du vill att vi ska komma och göra en noggrann besiktning av taket och ta fram en åtgärdsplan. Vi avgör då om taket behöver bytas ut helt, eller om enbart valda delar behöver renoveras. Våra förslag sammanfattas i en gratis offert.

  Såhär går det till att anlita oss

  • Du kontaktar oss och får en uppskattning av vad kostnaden för takbytet kan tänkas bli.
  •  Vi besöker fastigheten ifråga och genomför en noggrann besiktning av taket.
  •  Vi räknar fram och återkopplar med en detaljerad offert.
  • Du får ta ställning till offerten i lugn och ro.
  • Om du godkänner offerten börjar vi planera projektet specifikt och sätter sedan igång så fort som möjligt.

  Kontakta oss

  Intresserad av att få en kostnadsfri offert för takbyte? Vill du boka en besiktning av ditt tak? Hör av dig till oss så sätts bollen i rullning. Välkommen!

  Vi jobbar i Upplands Bro och Järfälla med omnejd

  Vi utgår från Järfälla och Upplands Bro, men vi tar oss gärna till kunder utanför våra hemorter. Du är med andra ord välkommen att kontakta oss för att få hjälp också i orter som Kungsängen, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö m.m. Vi har även takläggare aktiva i Sollentuna och Upplands Väsby.

  Vi hjälper dig med helheten

  Ett takbyte innebär i många fall inte bara praktiskt arbete. Om du till exempel vill förändra utseendet på ditt tak kan det bli aktuellt att ansöka om bygglov. För privatkunder kan rotavdraget vara aktuellt. Vi hjälper dig med allt runt omkring takbytet.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här