Byta Tak i Nacka, Gustavsberg & Värmdö

Har du ett tak som börjat bli såpass slitet att du misstänker att det är dags att byta ut det helt? Om du vill ha ett bra erbjudande för genomförandet av detta, och fastigheten är belägen på Värmdö eller i trakterna runt Nacka, då kan du höra av dig till oss. Vi är en rutinerad takentreprenör med många år i branschen. Hör av dig för ett gratis prisförslag idag!/h3>

Takbyten

Vi byter betong- & tegelpannor, shingel, papptak, bandtäckning & takplåt.

Takomläggning

Vi lägger om tak på alla typer av fastigheter. Kontakta våra takmontörer idag!

Takrenovering

En erfaren takfirma för renovering av tak i hela Stockholms Skärgård.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte runt Nacka, Värmdö & Gustavsberg? Vi byter tak i Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp m.m.

  Vi byter tak på alla fastighetstyper i Stockholm

  Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  Med kompetens för alla typer av takbeläggningar

  Det spelar ingen roll om du har ett tak med tegel- eller betongpannor, takplåt eller takpapp. Vi kan alla slags takbeläggningar.

  Vi skräddarsyr lösningar för alla tak

  Det är relativt vanligt att vi får förfrågningar om takbyten och när vi väl tittar på taket visar det sig att det räcker med en renovering. Vi kommer alltid meddela dig vilka alternativ du har, sedan gör vi självklart de insatser du väljer. Kanske vill du genomföra ett takbyte snarare än en renovering, även om det sett till standard hade räckt med att genomföra det senare.

  Allt inom takbyten på bland annat Värmdö och i Nacka

  Anlita oss för takbyten och andra takarbeten i bland annat Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Värmdö, Ingarö, Gustavsberg, och Stavsnäs. Våra takmontörer finns även på Tyresö & Vendelsö.

  Slitna tak behöver åtgärdas

  Skador på taket leder i värsta fall till omfattande skador på fastighetens stomme. Därför ska du ta alla tecken på skador på taket på allvar. Du ska särskilt hålla koll efter tackläckor, vilket ofta visar sig genom fläckar på innertaket. Ett annat tecken på att något inte står rätt till med taket är att det är fuktigt och luktar mögel i vindsutrymmen. När ett tak är ordentligt slitet syns det i regel från utsidan, till exempel genom att takbeläggningen är nedgången eller genom att taket sviktar.

  Rotavdrag för takbyten

  Du kan få avdrag vid takbyten på din bostad. Kontakta oss om du har några frågor om dina möjligheter att utnyttja skattereduktion för takarbeten.

  Hör av dig för ett gratis prisförslag

  Vad kostar ett takbyte? Den frågan kan vi inte svara på förrän vi vet mer om hur förutsättningarna ser ut. Därför är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer vara på plats snabbt för att genomföra en noggrann, kostnadsfri, undersökning av ditt tak och ta reda på exakt vad som behöver göras för att återställa det till högsta standard. Vi återkopplar därefter med en gratis offert.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här