Byta Tak i Norrtälje & Roslagen

Har det blivit dags att byta tak? Vid väldigt nedgångna tak är det en nödvändighet. Ett takbyte är dock inte bara ett nödvändigt ont, det är också en bra affär. Takbyten höjer värdet på fastigheten och dess livslängd förlängs samtidigt. Så hör av dig till oss, vi är experter på att leverera kvalitet och kostnadseffektiva takarbeten. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Takbyten

Vi kan byta tegel, betong, shingel, takpapp, bandtäckning och takplåtstak.

Lägga om Tak

Kontakta oss och boka en besiktning av ditt tak. Lägger om alla typer av tak.

Renovera Tak

En skicklig takfirma för takrenoveringar i hela Roslagen.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte i Norrtälje & Roslagen? Vi byter tak i Rimbo, Rånäs, Knutby, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Finsta m.m.

  Vi skräddarsyr en lösning för ditt tak

  Ett takbyte är aktuellt då taket blivit så slitet att det inte längre kan betraktas som lönsamt att renovera det. Med det sagt har vi många gånger fått förfrågningar om takbyten utan att en såpass omfattande åtgärd behövts. I många fall räcker det mer än väl med en renovering. Du kommer aldrig behöva betala mer än nödvändigt när du anlitar oss. Vi undersöker taket noggrant innan vi sätter igång och meddelar dig exakt vilka alternativ som står till buds för att taket ska kunna återställas till gott skick.

  Vi byter tak på bland annat:

  Vi byter tak på bl.a. radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  Då är det dags att kontakta oss för ett takbyte

  Några anledningar till att kontakta oss är: Ditt tak är väldigt slitet utvändigt med trasiga takpannor, rostig takplåt och liknande. Att taket sviktar är också en viktig signal om att någonting behöver åtgärdas. Fuktfläckar på innertaket är också vanligt förekommande och tyder på läckor. Många tak som behöver bytas leder till fuktskador och du kan då känna att det luktar mögel på vinden eller i andra utrymmen inomhus.

  Roslagen är vårt arbetsområde

  Förutom Norrtälje jobbar vi till exempel i Rimbo, Rånäs, Knutby, Roslagen, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta. Ni hittar också våra takläggare i Uppsala.

  Du kan använda rotavdraget för att reducera kostnaden för takbytet på bostaden

  Som privatkund har du rätt till rotavdrag i det fall du anlitar oss för ett takbyte eller en takrenovering på ditt hem. Du får i sådana fall vår hjälp att sänka ditt pris med så mycket som 30 procent.

  Hör av dig så ger vi dig en gratis offert

  Om du behöver hjälp med en takrenovering eller ett takbyte någonstans i trakterna av Roslagen får du gärna kontakta oss. Du kommer märka redan vid första kontakten att vi är serviceinriktade och noggranna. Så hör av dig redan idag så börjar vi planera för ditt takbyte genom att ge dig ett gratis kostnadsförslag.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här