Byta Tak i Nynäshamn

Har ditt tak börjat läcka? Har takplåten börjat rosta eller är flertalet takpannor trasiga? Kanske är det dags att byta ut taket? Vi kan hjälpa dig med takbyten och andra takarbeten i Nynäshamn med omnejd. Av oss kan du räkna med att få en kostnadseffektiv lösning i ett takbyte som utförs snabbt, effektivt och noggrant. Hör av dig för ett gratis prisförslag idag!

Takbyten

Vi byter tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt.

Lägga om Tak

Takomläggningar av alla takbeläggningar och fastigheter. Kontakta oss idag!

Renovera Tak

En skicklig takentreprenör för takrenovering i hela Nynäshamn.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte i Nynäshamn? Vi byter tak i Sorunda, Kullsta, Gudby, Segersäng, Ösmo, Landsort, Landfjärden, Hemfosa, Estö, Muskö & Lisö.

  Så vet du att det är dags att kontakta oss

  Det är inte alltid som ett väldigt slitet tak behöver bytas ut helt och vi kommer alltid göra dig medveten om vilka alternativ du har att välja bland. Om det luktar mögel i dina vindsutrymmen, om du ser fuktfläckar på innertaket eller taket ser nedgånget ut utifrån bör du kontakta oss. Allt detta är tecken som tyder på att någonting behöver göras, inte minst för att undvika att du ska drabbas av höga renoveringskostnader på sikt.

  Byten av alla typer av tak

  Vilken takbeläggning det är på taket spelar ingen roll. Vi byter tak med betong- och tegelpannor, takpapp och shingel såväl som bandtäckning och andra typer av takplåt. Fastigheter vi genomför takbyten på inkluderar: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  En takfirma för kunder i Nynäshamn med omnejd

  Du kan höra av dig till oss för hjälp med takbyten i bland annat Sorunda, Kullsta, Gudby, Segersäng, Ösmo, Landsort, Landfjärden, Torö, Sandvik, Sunnerby, Norra Delen, St. Vika, Hemfosa, Estö, Muskö och Lisö. Våra kunder är till exempel bostadsrättsföreningar, offentliga aktörer, företag, lantbruk, privatpersoner, fastighetsägare, villaägare, föreningar och andra bolag i byggbranschen.

  Använd rotavdraget när du anlitar oss

  Vill du byta tak på din bostad? Det går inte att komma runt att det är ett arbete som kostar en slant. Som privatkund har du dock turen att kunna dra nytta av rotavdraget. Detta gör det möjligt för dig att sänka kostnaden för ditt takbyte med upp till 50 000 kronor.

  Ring eller skriv till en rutinerad takfirma

  Kontakta oss och boka en besiktning av ditt tak. Vid besiktningstillfället tar vi reda på exakt hur det är ställt med ditt tak. Vi föreslår därefter vilka åtgärder som behöver genomföras, i de flesta fall kan vi ta fram flera olika kostnadsförslag i olika prisnivåer. Vi samlar dessa i en offert som du får utan kostnad. Om du godkänner något av förslagen börjar vi planera projektet i detalj och startar sedan vår insats så fort det går. Välkommen!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här