Byta Tak i Sollentuna & Upplands Väsby

Misstänker du att det börjar bli dags att byta tak på din villa, sommarstuga, ditt garage, radhus eller till exempel en kontorsfastighet i Sollentuna & Upplands Väsby? Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan ta hand om projektet och ge dig ett högkvalitativt resultat ända ned på detaljnivå. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Takbyten

Vi byter alla typer av takbeklädnader: papp, plåt, tegel & betongtak!

Lägga Tak

Ring eller skriv till oss och boka besiktningen av ditt tak. Helt kostnadsfritt.

Renovera Tak

Som en erfaren takläggningsfirma erbjuder vi renovering av gamla och skadade tak.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte i Sollentuna & Upplands Väsby? Vi byter tak i Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg m.m.

  Vilka är tecknen på att det behövs ett takbyte?

  Om ett takbyte verkligen behövs vet man först efter att taket besiktigats grundligt. Du bör dock kontakta oss om du uppfattar ett eller flera av dessa tecken – du känner en tydlig mögeldoft inomhus eller i fastighetens vindsutrymmen. Taket har börjat läcka på ett eller flera ställen. Utvändigt ser du tecken på att taket sviktar.

  Takbyte – en investering i din fastighet

  Att genomföra ett takbyte kostar förstås en slant, även med våra konkurrenskraftiga priser. Det är dock en investering som både ökar fastighetsvärdet och förlänger fastighetens livslängd. Om du är säker på att ditt tak behöver någon typ av åtgärd för att uppnå toppskick, men är osäker på vilken, kan du höra av dig till oss och boka oss för en kostnadsfri undersökning av taket. Mot bakgrund av undersökningen tar vi fram förslag på åtgärder och sammanfattar dessa i ett gratis prisförslag.

  När du anlitar oss

  • Du hör av dig till oss och berättar hur du behöver hjälp. Vi ger dig en idé om vad kostnaden kan bli.
  • Vi besiktigar taket grundligt och bedömer vilka typ av åtgärder som behöver genomföras för att återställa det till toppskick.
  • Vi ger dig en detaljerad offert
  • Om du antar offerten planerar vi hela takbytet i detalj, sedan startar vi arbetet så fort det går.

  En totalentreprenör som tar helhetsansvar

  Är det aktuellt med rotavdrag för ditt takbyte? Behöver du hjälp med att ansöka om bygglov? Av oss får du hjälp med allt kring takbytet, inte bara det praktiska arbetet.

  Vi jobbar inte enbart i Sollentuna och Upplands Väsby

  Du kan dra nytta av vårt hantverkskunnande och vår stora rutin inom takbyten också i bland annat Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik och Tureberg. Våra kunder är bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, föreningar & stiftelser, företag, villaägare och lägenhetsinnehavare. Vi arbetar även i Järfälla & Upplands Bro.

  Hör av dig till en rutinerad specialist på takbyten

  Om du misstänker att ditt tak behöver bytas ut ska du inte vänta för länge med att kontakta ett proffs. Undvik onödiga merkostnader och kontakta oss redan idag för att få ditt kostnadsfria prisförslag.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här