Byta Tak på Tyresö & Vendelsö

Vi är en takentreprenör verksamma bland annat på Tyresö och Vendelsö. Vi hjälper kunder ur olika kundgrupper med takbyten på bland annat radhus, villor, sommarstugor, garage och kontorsfastigheter. Det är oss du anlitar om du vill känna dig trygg i att få ett tak i toppklass när arbetet slutförts. Hör av dig för ett gratis prisförslag idag!

Takbyten

Vi byter tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt.

Takläggning

Du får ett bra erbjudande för takomläggning genom att kontakta oss.

Takrenovering

En skicklig takentreprenör för takrenovering runt hela Tyresö & Vendelsö.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för ett Takbyte kring Tyresö & Vendelsö? Vi byter tak i Stuvsta, Trångsund, Brandbergen, Nedersta, Söderby, Norrby, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden m.m.

  Hur vet du att det kan vara aktuellt med takbyte?

  Det finns flera tecken du kan hålla koll efter, och de är alla rätt uppenbara. Ett av dem är att det luktar konstigt eller mögel i fastighetens vindsutrymmen. Takläckor är också vanligt förekommande. Vid riktigt slitna tak kan det ha gått så långt att det syns från utsidan i att taket sviktar.

  Vi undersöker ditt tak noggrant

  Även med våra fördelaktiga priser är ett takbyte såklart en stor investering. Även om det i de flesta fall är just det, en investering, räcker det ibland med en takrenovering för uppnå fullgod standard. Vill du ha en kostnadseffektiv lösning för att få ditt tak i toppskick kan du kontakta oss så utför vi en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Vi tar då fram förslag på åtgärder som vi sammanfattar i en kostnadsfri offert.

  Från offert till projektstart

  1. Du kontaktar oss via e-post eller telefon, beskriver problemet och får prisuppskattning.
  2. Vi tar oss ut till fastigheten ifråga och undersöker taket noggrant.
  3. Vi ger dig en eller flera detaljerade offerter som du får ta ställning till.
  4. Om du godkänner något av våra prisförslag sätter vi igång att planera takbytet med hänsyn till dina förutsättningar. Själva arbetet startar sedan vid första bästa tillfälle.

  Dags att göra slag i saken?

  Ring eller skriv till oss och boka besiktningen av ditt tak. Helt kostnadsfritt. En kort tid därefter återkopplar vi och du får en gratis offert. Välkommen!

  Takbyten på Vendelsö och Tyresö med omnejd

  Vi tar hand om takbyten och andra takarbeten på ett kostnadseffektivt och rutinerat vis åt kunder i bland annat Stuvsta, Trångsund, Brandbergen, Nedersta, Söderby, Norrby, Botkyrka, Tumba, Tyresö, Älta, Saltsjöbaden, Hägersten, Mälarhöjden, Älvsjö, Enskede, Salem och Rönninge. Våra takläggare arbetar även i Nacka & Värmdö.

  Du får hjälp av oss hela vägen

  Vi kan hjälpa dig med allt från bygglovsansökningar till rotavdrag (för privatkunder). Vår målsättning är alltid att göra ett takbyte eller en takrenovering så enkel som möjligt för våra kunder.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här