Byta Tak i Uppsala

Vi är en skicklig och erfaren takentreprenör som byter tak på fastigheter i Uppsalaområdet. Bland annat i Knutby, Årsta, Bålsta, Skölsta, Alsike, Björklinge, Vänge, Skutskär, Älvkarleby, Kåbo, Sävja och Stenhagen. Det är oss du kontaktar om du vill vara säker på att få ett slutresultat som både är högkvalitativt och ger mervärde i form av ökat fastighetsvärde.

Takbyten

Vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontor, villa, förråd & garage.

Lägga om Tak

Vi lägger om betong- & tegelpannor samt plåttak, papptak och sedumtak!

Renovera Tak

Av oss kan du räkna med att få en kostnadseffektiv lösning som utförs snabbt, effektivt & noggrant.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta ert Tak i Uppsala? Vi byter tak i Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby m.m.

  Skräddarsydda takarbeten i Uppsala

  Tak kan se väldigt slitna ut utan att den enda möjliga åtgärden är ett komplett byte. Vi är ett takföretag du kan lita på. Därför kommer vi noggrant gå igenom varenda del av taket innan vi påbörjar vårt arbete. Detta gör vi som en del av vår inledande sondering för att kunna ge dig en kostnadsfri offert. Vi meddelar då vilka alternativ som står till buds. Räcker det med att renovera enskilda delar av taket får du reda på detta och har då möjligheten att spara pengar.

  Våra skickliga takläggare byter tak på bland annat:

  Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  Luktar det mögel på vinden?

  Det finns ett flertal olika tecken att hålla utkik efter som indikationer på ett förestående takbyte. Tak som behöver bytas drabbas ofta av läckor. Att det är fuktigt i vindsutrymmen, eller till och med luktar mögel, är därför ett av de vanligaste tecknen. Läckor kan också synas genom att färgen på innertaket blivit fläckig eller ändrat karaktär. Det mest uppenbara tecknet på att någonting behöver göras är att taket sviktar, vilket du i sådana fall kan se från fastighetens utsida.

  En takentreprenör för kunder i och runt Uppsala

  Från Uppsala tar vi oss till kunder som behöver hjälp med takarbeten i bland annat Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby, Fålhagen, Vårdsätra, Fjärdhundra, Valsätra, Höganäs, Lillsidan, Sommarro, Kungsängen, Nyby, Stabby, Lindbacken, Eklundshov, Östhammar, Tierp, Norby och Industristaden. Vi arbetar även i Roslagen & Norrtälje.

  Du kan dra nytta av rotavdraget när taket på din bostad byts ut

  Utnyttja rotavdraget för att få taket på ditt hem utbytt eller renoverat till ett lägre pris. Hur mycket lägre kan din kostnad bli? Som mest 30 procent. Kontakta oss gärna om du har frågor om detta.

  Få en gratis offert för ett kvalitetssäkrat takbyte

  Hör av dig till oss och få en gratis offert. Ditt takbyte börjar med att du bokar oss för att undersöka taket, kostnadsfritt. I nästa steg får du ditt kostnadsfria prisförslag att ta ställning till. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång projektet så snabbt det går. Välkommen!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här