Byta Betongpannor i Stockholm

Har några av dina betongpannor drabbats av skador eller slitage? Att hålla yttertaket i bra skick är viktigt för att taket ska hålla fukten borta. Du kan anlita oss för alla sorters takarbeten i Stor-Stockholm. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare, BRF:er & företag. Kontakta oss för ett gratis offert-förslag idag!

Byta Betongpannor

Vi har över 50+ års erfarenhet inom byten av betongpannor. Ring oss för mera info!

Byta Tegelpannor

Vi kan även hjälpa er med att byta era tegelpannor. Kontakta oss så kan vi diskutera!

Byta Fibercementpannor

För låglutande tak kan vi hjälpa er lägga Fibercementpannor. 

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Byta era Betongpannor i Stockholm? Låt våra erfarna & proffsiga takläggare hjälpa er med ert nästa takbyte!

  Att välja betongpannor är att välja hållbarhet

  Betongpannor kan hålla i upp till 40 år, vilket innebär att du får ett tak med riktigt bra hållbarhet. Trots det kan skador uppstå. Det finns många olika faktorer som gör att pannorna kan bli sköra och riskera att gå sönder. Välj oss vid nästa takbyte:

  • Erfaren takfirma som arbetar i hela Stor-Stockholm
  • Takläggning, takrenovering, takbyten
  • Jobbar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar

  Kontakta oss, svar inom 48 h

  Använd formuläret för att kontakta oss. Vi svarar så fort vi kan och alltid inom 48 timmar.

  Byt betongpannor innan det är för sent

  Har några av betongpannorna på ditt tak sprickor eller andra tecken på att de blivit sköra eller skadats är det viktigt att du agerar snabbt. Väntar du finns det risk att fukt tar sig in i taket. Fuktskador, röta eller mögel kan bildas, och i värsta fall kan det söka sig längre ner i huset. Därför är det viktigt att du åtgärdar problemen och byter ut betongpannor när det behövs.

  Välj en gratis offert

  Är du osäker på om du just nu har råd att anlita någon för arbetet, eller om vi är det bästa alternativet? Hör av dig till oss så får du en gratis offert. Du binder inte dig till att anlita oss, utan det är helt utan kostnad.

  Hör av dig – vi kan komma till dig

  Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kan komma till dig oavsett i vilken del av Stockholm du bor. Vid behov kan vi göra hembesök för att kunna göra en bedömning av vilka behov som finns hos just ditt tak.

  • Kvalitet och säkerhet – Vi lever alltid upp till den säkerhetsstandard som finns, och både arbete och material är av högsta kvalitet. Vi köper bara in material från Sveriges ledande takleverantörer och skulle aldrig tumma på kvaliteten trots att vi vill hålla priserna låga.
  • Miljön i fokus – Idag är det svårt att ignorera klimathotet. Vi gör vad vi kan för att minska vår klimatpåverkan och för att hitta så gröna lösningar som möjligt. Vårt arbete med att bli mer miljövänliga pågår hela tiden och alla medarbetare hjälper till.
  • Nöjda kunder – Eftersom vi finns för våra kunder är det allra viktigaste också att kunderna ska bli nöjda. Vänder du dig till oss kan du räkna med gott bemötande, hög kvalitet och låga priser.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här