Byta Papptak i Stockholm

Papptak har redan länge haft ett relativt dåligt rykte i vårt avlånga land, men vi anser att det är ett rykte som är helt och hållet oförtjänt. De papptak som fanns förr hade stora brister, vilket i sin tur ledde till att många tak drabbades av läckage. Idag ser det helt annorlunda ut och materialet är så starkt att du inte ens behöver någon typ av förstärkning. Med våra kompetenta och skickliga takläggare kan vi se till att lägga ett papptak av riktigt hög kvalitet. Ring oss för mera information om takbyten av papptak.

Byta Takpapp

Våra takfirma arbetar med alla slags papptak. Kontakta oss idag för mera information!

Lägga Shingeltak

Shingel är små skivor av takpapp som passar mindre hus så som förråd, garage & attefallshus.

Byta Underlagspapp

Vi är duktiga på att lägga underlagstäckning under ytpapp. 

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta ert Takpapp i Stockholm? Vi hjälper dig att hitta det bästa valet av papp för just ditt hus, ditt företag eller din fastighet

  Enkelt och bekymmersfri takläggning av papptak

  Papptak är något som många klarar av att lägga på egen hand, men för att taket ska bli riktigt hållbart och tätt krävs det oftast en listtäckning. Listtäckning är något som man bör låta proffsen fixa och det är här vi kommer in i bilden. Vi har stor kunskap inom området och erbjuder både ytpapp, tjärpapp och shingel för dig som vill bygga ett papptak i Stockholm.

  Våra papptak har en lång hållbarhet och är motståndskraftiga

  När du ska lägga ett nytt papptak eller renovera det gamla vill du naturligtvis att taket ska hålla så länge som möjligt. Jämför man med många andra takmaterial så är takpapp är mycket billigt och hållbart alternativ. Om du ser till att sköta underhållet på rätt sätt kan du räkna med ett tak som håller i ca 30 år innan det krävs någon ny service. Vår takläggningsfirma kan bistå med hjälp för både mindre arbeten såväl som vid totalentreprenad.

  Vi hittar ett papptak som passar just dig

  Papp är ett material som de allra flesta takkonstruktioner består av på ett eller annat sätt. Till tegel och plåt används det främst som ett isoleringsmaterial, men det finns också varianter som är utmärkta att ha som ytskikt. Papptak lämpar sig bäst för den vars tak har en liten lutning. Orsaken till detta är helt enkelt för att vatten från regn och snö har lättare att rinna av, jämfört med t.ex. tegel, plåt eller betongpannor. Vi hjälper dig att hitta det bästa valet av papp för just ditt hus, ditt företag eller din fastighet.

  Vi kan även hjälpa er med att lägga tegeltak i Stockholm. Läs mer här!

  Service i hela Stockholmsområdet när du vill byta papptak

  Vi antar oss uppdrag inom hela Stockholmsområdet. Det innebär att du kan anlita oss i Huddinge, Sollentuna, Älvsjö, Fruängen, Haninge, Vallentuna eller innerstan. Till privatpersoner kan vi också erbjuda möjlighet att använda sig av ROT-avdraget vid ett takbyte. ROT-avdraget gör det möjligt för dig att få en 30 % reducering på arbetskostnaden, förutsatt att takbytet sker på en bostad som du är ägare till.

  Kostnadsfria offerter och hembesök för alla kunder

  Oavsett om du är BRF, fastighetsägare, företagare eller privatperson kan du vända dig till oss. Vi arbetar inom hela Stockholmsområdet och erbjuder kostnadsfria offerter och hembesök för alla kundgrupper. Här kommer vi ut till dig för att se vad just du behöver hjälp med. Efter besöket ser vi till att sätta ihop en kostnadsfri offert på arbetet. När du känner dig redo att boka är det bara att du hör av dig. Med våra serviceinriktade medarbetare kan vi säkerställa en tid och dag som passar dig!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här