Byta Yttertak i Stockholm

Vi är en professionell takfirma som arbetar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar (BRF) i hela Stor-Stockholmsområdet. Du kan vända dig till oss för att få hjälp med alla sorters takarbeten – till exempel om du behöver byta yttertak. Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag om ni behöver hjälp med ert nästa takbyte!

Byta Tegeltak

Vi är specialister inom tegel- och betongtak. Kontakta oss idag för mera information!

Byta Plåttak

God kompetens inom byten av dubbelfalsade plåttak och bandtäckning.

Byta Papptak

Papptak är ett utmärkt val för yttertak. Hör av dig för mera information!

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Byta ert Yttertak i Stockholm? Vi arbetar med alla takmaterial: plåt, tegel, betong & papptak

  Byt ditt yttertak innan skador uppstår

  När det handlar om att byta yttertak är det allra viktigaste att inte vänta. Finns det slitage eller skador kan fukt komma in och skada taket och i värsta fall ta sig längre ner i fastigheten. Hinner fuktskador eller mögel spridas kan arbetet som krävs både bli omfattande och kosta mycket. Reagerar du snabbt kan det räcka med att byta betongpannor eller göra mindre reparationer. Bra för både dig och din fastighet!

  Vi hjälper med bland annat:

  • Byte av betongpannor
  • Byte av tegelpannor
  • Nyläggning av takpannor

  Renovera ditt yttertak och spara pengar

  Ibland är det inte nödvändigt att byta hela yttertaket, utan det kan räcka med att till exempel reparera vindskivor och trekantslister eller utföra tätning. Att kontrollera vilket skick råsponten är i är viktigt, både i fastigheter med och utan läkt, och att åtgärda om det finns problem. I vissa fall kan det vara möjligt att renovera betongpannor eller lertegel, medan det i andra fall blir nödvändigt att byta ett tegeltak eller annat yttertak.

  Kontakta oss idag!

  Det enklaste sättet att kontakta oss är att använda formuläret. Vi kan svara på frågor och ge vägledning kring vilka val som kan passa din fastighet bäst. Du kan alltid få en gratis offert om du kontaktar oss.

  Alltid gratis offert

  Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kommer gärna till dig, oavsett om du finns i Älvsjö, Vällingby eller på Norrmalm. Vi gör lika gärna jobb i Tensta som i Årsta eller Enskede. Kontakta oss för mer information och för att få en gratis offert. Då kan du få en uppfattning om vad arbetet kommer kosta.

  • Kvalitet och låga priser – Anlitar du oss kan du räkna med att både material och arbete är av högsta kvalitet. Vi köper bara material från ledande takleverantörer och våra takläggare och andra medarbetare har både den kunskap och den erfarenhet som krävs.
  • Nöjda kunder – Att få nöjda kunder är det viktigaste för oss, och det är just därför vi är så måna om att både pris och kvalitet ska vara bra.
  • Klimatsmart verksamhet – Våra takmontörer är medvetna om vilka alternativ som är mest miljövänliga och strävar hela tiden efter att minska vår klimatpåverkan. Det går alltid att bli bättre. Därför är vi inte nöjda, även om vi redan nu gör mycket.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här