Kontakta oss för Takbyten i Stockholm

Är det dags för ett takbyte? Vi AB hjälper er med byten av takbeklädnader i hela Stor-Stockholm. Vår långa erfarenhet och våra många år i branschen ger oss den kunskap vi behöver för att utföra läggning av betongpannor, takpapp, tätskikt, shingel, sedum och tegel. Slå oss gärna en signal eller skicka iväg ett mejl så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Byta Tak

Är det dags att byta taket? Kontakta oss! 

Renovera Tak

Behöver ni hjälp med en takrenovering? Vi arbetar med små och större tak!

Lägga om Tak

Funderar ni på att lägga om taket? Vi arbetar med alla takomläggningar!

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Funderar ni på ett takbyte?

  Vi förstår att du vill veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig. Som den professionella och seriösa takläggningsfirma vi är ser vi därför till att erbjuda kostnadsfria offerter när du hör av dig till oss. Genom att vara så detaljerad i beskrivningen som möjligt är det enklare för oss att sätta ett korrekt pris.

  När du känner dig redo att boka slår du oss en signal och vi påbörjar arbetet efter överenskommelse.

  Allt inom Takbyten i Stockholm Vi arbetar alltid enligt rådande branschregler och riktar oss till kunder inom hela Stockholmsområdet.

  Vi sätter kunden i fokus

  Du som kund ska alltid känna dig välkommen när du vänder dig till vår takläggningsfirma. Därför ser vi till att alltid lyssna på dina önskemål och arbetar hårt för att uppfylla dina förväntningar. Alla våra takläggare har den utbildning som krävs för att hantera det mesta inom takläggning och vi ser ständigt till att utveckla oss inom de senaste teknikerna. Naturligtvis jobbar vi också för att förbättra miljö och ser därför till att allt avfall tas om hand på ett korrekt sätt.

  Slå oss en signal så pratar vi mer

  Det krävs inte mycket för att komma i kontakt med oss och vi är alltid redo att bistå med vår kompetens och expertis inom takläggning och takrenovering. Slå oss en signal för att bolla idéer, planera ditt nästa projekt eller för att få vägledning och rådgivning. Kom ihåg att du får både kostnadsfri offert och ett kostnadsfritt hembesök.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra målgrupper Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare i Stockholm

   Privatpersoner

   Våra takläggare hjälper gärna privatpersoner med alla möjliga takarbeten. Vi kan bl.a. hjälpa er med frågor kring ROT-Avdrag eller söka Bygglov.

   Fastighetsägare

   Det är mycket att hålla reda på som fastighetsägare när det kommer till tak. Därför rekommenderar vi att ni låter taket tas hand om av ett proffs!

   Bostadsrättförening

   Vi hjälper över 10 st bostadsrättsföreningar per år med olika fastighet, tak- och byggarbeten. Om ni behöver hjälp så kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på huset!

   Företag

   Är ni ett byggföretag som behöver en partner inom takbyten? Vi söker alltid efter nya samarbetspartners och arbetar i hela Stor-Stockholm.

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här