Byta Tak i Stockholm

Vi är takfirman som kan hjälpa dig med ett takbyte någonstans i Stockholmsområdet. Faktum är att vi kan hjälpa dig med så gott som alla typer av takarbeten: renoveringar, reparationer, takläggning med mera. Har du ett tak som är slitet och i behov av någon typ av underhåll kan du kontakta oss för en fri offert.

Takbyten

Vi byter tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt.

Lägga om Tak

Av oss kan du räkna med att få en kostnadseffektiv lösning vid en takomläggning.

Renovera Tak

Har det blivit dags att renovera taket? Vid väldigt nedgångna tak är det en nödvändighet.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta ert Tak i Stockholm? Vi utför takbyten av alla former, typer och storlekar av tak

  Så vet du att det är dags att byta tak

  Några vanligt förekommande tecken på att det är dags att fundera på ett takbyte inkluderar takläckor. Det har uppstått läckage på ett eller flera ställen i taket. Detta kan visa sig till exempel genom fläckar på innertaket. Om läckorna inte syns kan det istället lukta mögel inomhus då vatten läckt in. Om taket är väldigt slitet syns detta utvändigt, till exempel genom att bärläkten börjat svikta. Om något av detta stämmer in på ditt tak är det dags att kontakta oss för att utföra en undersökning av taket.

  Takbyten av alla takbeläggningar och fastigheter

  Vilken typ av takbeläggning fastigheten har spelar ingen roll. Vi lägger till exempel tegel- och betongpannor, shingel, takpapp, bandtäckning och annan takplåt. Dessa är några av de fastighetstyper vi byter tak på: Radhus, attefallshus, fritidshus, sommarstuga, kontorsfastighet, villa, butik, hyreshus, restaurang, förråd & garage.

  En skicklig takentreprenör för fastigheter i hela Stockholmsområdet

  Oavsett var i Stockholmstrakten din fastighet finns kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för hjälp av en professionell takentreprenör i till exempel Bromma, Enskede, Farsta, Hägersten, Hässelby, Kungsholmen, Vällingby, Rinkeby, Kista, Skarpnäck, Spånga, Tensta, Östermalm, Norrmalm och Södermalm.

  En takfirma som hjälper dig hela vägen

  Vill du att takbytet ska mynna ut i att taket ser ut på ett nytt sätt? I det fallet krävs bygglov, och det kan vi hjälpa dig med om du önskar. Om takbytet gäller taket på din bostad har du rätt till rotavdrag för jobbet. I det fallet hjälper vi dig med ansökan och ser till att din prissänkning är med direkt på din faktura.

  Få ett gratis kostnadsförslag

  Ett samarbete med oss börjar med att vi utför en kostnadsfri undersökning av ditt tak. Vi tar då reda på exakt vilka typer av insatser som krävs för att taket ska kunna återställas till god standard. Vi ger dig sedan ett eller flera förslag i olika kostnadsnivåer, dessa sammanfattas i en kostnadsfri offert. Den tar du ställning till i egen takt och om du godkänner något av våra förslag sätter vi igång arbetet med ditt tak vid första bästa tillfälle. Välkommen!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här