Måla Plåttak i Stockholm

Hos oss hittar du den expertis och kvalitetsservice som krävs för att ge ditt plåttak ny lyster. Som en takläggningsfirma med lång erfarenhet och stor passion för vårt hantverk, sätter vi alltid våra kunder och kvaliteten i slutresultaten av våra insatser i centrum.

Måla Takplåt

Vi har många års erfarenhet av att måla alla slags takplåt i Stockholm.

Måla Dubbelfalsat Plåttak

Dubbelfalsade plåttak passar alla andra typer av fastigheter & är enkla att underhålla med målning.

Taktvättning

Vi kan hjälpa er tvätta taket!

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Måla ert Takplåt i Stockholm? Vi arbetar med alla slags takplåt: bandtäckning, dubbelfalsad takplåt m.m.

  En komplett utförare av dina takarbeten

  Vi har specialistkompetens inom takmålning på plåttak, det innebär dock inte att vår kompetens begränsas till detta. Vi erbjuder en rad andra tjänster, inklusive takrenovering, takläggning, takunderhåll och takreparationer. Vårt mål är att erbjuda en komplett lösning för alla dina takbehov.

  En takläggare för alla typer av kunder

  Vi har stor erfarenhet av att arbeta med en mängd olika kunder, från privatpersoner till företag. Oavsett om du behöver enbart takmålning eller en fullständig takrenovering, kan vi erbjuda bästa möjliga service. Vi skräddarsyr utförandet våra tjänster efter varje enskild kunds unika behov och önskemål.

  Endast de bästa materialen

  För oss är kvaliteten på de material vi använder av yttersta vikt. Vi väljer därför endast att använda högkvalitativa, hållbara och väderbeständiga färger och material när vi målar plåttak. Dessa material är speciellt utformade för att klara av det hårda svenska klimatet och kommer att ge ditt plåttak ett långvarigt skydd och ett estetiskt tilltalande utseende.

  Vi tar miljöhänsyn

  Som ett ansvarsfullt företag tar vi miljöhänsyn på allvar. Det innebär att vi alltid strävar efter att välja miljövänliga material och metoder i allt vi gör. Vår strävan är att minimera vår miljöpåverkan, samtidigt som vi levererar högkvalitativa tjänster till våra kunder.

  Begär en gratis offert idag

  Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert. Vi utgår från dina specifika behov och erbjuder en offert som är skräddarsydd efter dina förutsättningar och önskemål. Glöm inte att du kan dra nytta av ROT-avdraget om du är privatkund som vill ha vår hjälp med renoveringstjänster på din bostad.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här