Lägga Gummitak i Stockholm

Välkommen till oss! Vi är en ledande takläggningsfirma i Stockholmsområdet som är specialiserade på bland annat tätskiktsarbeten. För tätskikt använder vi till exempel lösningar som EPDM gummiduk.

Lägga EPDM Gummiduk

Våra takfirma arbetar med alla slags gummitak. Kontakta oss idag för mera information!

Lägga Tätskikt

Till oss kan du vända dig för att få högkvalitativa och hållbara lösningar för alla typer av takarbeten.

Byta Underlagspapp

Vi är duktiga på att lägga underlagstäckning under ytpapp. 

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggning EPDM gummiduk tak & tätskikt i Stockholm Med vårt breda kontaktnät av duktiga hantverkare inom en rad olika yrkesgrupper kan vi utföra alla sorters arbeten.

  Kostnadseffektiva tätskiktsarbeten

  Att byta tätskikt på ett tak är en noggrann process som inleds med att det gamla skiktet avlägsnas. Därefter rengörs ytan för att säkerställa en stark och jämn bindning med det nya skiktet. EPDM gummiduken rullas ut och anpassas till takets form och struktur, följt av noggrann försegling för att garantera vattentäthet. Detta är en kritisk process eftersom en korrekt utförd installation av tätskikt skyddar byggnaden från vattenläckage och skador på grund av väder och vind.

  EPDM gummiduk för tätskikt och ytskikt

  Ett ordentligt installerat och väl underhållet tätskikt är avgörande för att hålla ditt tak säkert och skyddat från fuktskador. Genom att använda EPDM gummiduk som tätskikt kan vi säkerställa att ditt tak står emot alla väderförhållanden och har en lång livslängd. Gummiduk kan även användas som ytterskikt och då utgör den ett alternativ till takfärg och erbjuder betydligt längre hållbarhet.

  Anlita oss för ditt takarbete

  Utöver tätskikt har vi omfattande erfarenhet inom andra områden inom takarbeten. Vare sig det gäller takrenovering, traditionell takläggning eller andra takprojekt har vi expertisen och verktygen för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi utför takrenoveringar och tätskiktsarbeten på allt från sommarstugor och villor till kommersiella fastigheter och garage.

  Vi hjälper dig göra miljömedvetna Val

  Vår EPDM gummiduk är ett miljövänligt och hållbart val. Med låg miljöpåverkan och en livslängd på flera årtionden ger det en lösning som både din plånbok och planeten mår bra av.

  Vi finns här för att hjälpa

  Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa till med ditt nästa takprojekt i Stockholm och omnejd och för att få en kostnadsfri offert.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här