Takmålning av Betongpannor & Takpannor i Stockholm

Om du letar efter en pålitlig och erfaren takläggare som både renoverar och lägger nytt – kontakta då oss. Vi hjälper både privatpersoner och företag med målning av betongtak och allt relaterat till underhåll av tak.

Måla Tegeltak

Vi har många års erfarenhet av att måla alla slags tegelpannor i Stockholm.

Måla Takpannor

Takpannor passar alla andra typer av fastigheter & är enkla att underhålla med målning.

Taktvättning

Vi kan hjälpa er tvätta taket!

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Måla ert Tegeltak i Stockholm? Vi ger ditt tak optimalt skydd året runt

  Därför är måla takpannor viktigt

  Den primära anledningen till att måla betongpannor är underhåll. Det estetiska är så klart en fin bonus, men en korrekt och kompetent utförd tvättning och målning stärker takpannornas skydd. Många som tror att enda lösningen är att lägga nytt tak, blir ofta förvånade när vi berättar att några mindre reparationer tillsammans med målning ofta är högst tillräckligt för att förlänga livslängden på huset. Att bevara det gamla så länge som möjligt är inte bara stilrent och snyggt, utan också bra mot miljön. Vi hjälper dig att utvärdera vilka åtgärder som krävs för just din fastighet.

  • Renoverar, tvättar, målar och lägger nytt tak
  • Specialist på takpannor
  • Ytbehandling och målning av betongpannor

  Totalentreprenad för hela projektet

  Om takbehandling endast är en del av ett större byggprojekt kan vi anlitas som totalentreprenad. Det betyder i grova drag att vi tar rollen som projektledare och ser till att ditt byggprojekt flyter på smidigt från start till mål. Vi har under våra år som takspecialister skapat ett stort kontaktnät med andra byggfirmor och hantverkare som vi anlitar för de uppdrag vi inte har expertis för. Vi sätter så klart lika höga krav på alla hantverkare vi arbetar tillsammans med. Självgående, serviceorienterade och kompetenta är några av de kvaliteter vi letar efter och bygger upp inom vår organisation.

  Tak åt företag, fastighetsägare, brf:r och privatpersoner

  Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Vi har haft lyckade resultat med både små och stora byggprojekt, och har erfarenhet av att utföra jobb själva och samarbeta med andra. Många privatpersoner som anlitar oss uppmuntras att använda rotavdraget för ett billigare slutpris. Reglerna och processerna kring rot är inte så komplicerade som många tror, och vi vägleder dig gärna om du har några frågor eller funderingar kring detta. Vi ger också alltid kostnadsfria offerter inom många

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här