Byta Eternittak i Stockholm

Att ha ett gammalt eternittak på fastigheten kan utgöra en hälsorisk, då eternitpannor innehåller asbest. Förutom den hälsofarliga aspekten ser många eternitmaterialet som lite tråkigt och fult, och allt fler byter ut eternittak mot mer vackra och moderna material. Vi är en välrenommerat byggföretag med ett stort kontaktnät av etablerade och skickliga hantverkare inom många olika yrkesgrupper. Hos oss kan du få totalentreprenad där vi sköter hela renoveringen av ditt eternittak, och byter ut materialet till precis den takbeläggning du önskar.

Byta Takbeklädnad

Vi byter alla 4 takmaterial: plåt, tegel, betong & papp! 

Lägga om Tak

God kompetens av alla typer av takomläggning. Både större & mindre arbeten!

Renovera Tak

Om behovet finns kan vi givetvis renovera ert tak.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta Eternittak i Stockholm? Vi utför renoveringar av eternittak i hela Stor-Stockholm

  Byter eternittak i hela Stockholm

  Hos oss kan du få en lång lista med goda referenser från tidigare projekt vi har utfört i Storstockholm, inklusive bilder och utlåtanden från nöjda kunder. Vi prioriterar alltid ett gott bemötande och punktlighet. Med våra lojala och certifierade medarbetare i laget är inga projekt för svåra att utföra.

  Renovera eternittak

  Eternittak består av ett material som utgörs av 90 % cement samt 10 % asbest. Många inser riskerna med att ha hälsovådligt material i anslutning till fastigheten och väljer att sanera sina eternittak. Asbest innehåller cancerframkallande ämnen och bör därför hanteras enligt gällande regler.

  Takrenovering på alla fastigheter

  Med vårt stora kontaktnät av serviceinriktade specialister kan vi erbjuda renovering av eternittak på alla sorters fastigheter. Tidigare har vi renoverat villor och fastigheter i alla storlekar. Vi utför takbyten åt privatpersoner och fastighetsägare i hela Stockholm.

  Kostnadsfri och snabb offert

  När du kontaktar oss gör vi en utvärdering på plats för att kunna ge en uppskattning kring vad renoveringen kostar. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri och snabb offert för att du ska kunna ta ställning till om du vill anlita oss. Kontakta oss idag!

  Välutbildad och certifierad personal

  Vi låter regelbundet personalen genomgå utbildning och certifiering för att säkerställa att all sanering utförs korrekt. Vid renovering av eternittak kontrollerar vi att alla nödvändiga tillstånd finns på plats, och använder rätt metodik och skyddsutrustning vid saneringen. För att säkerställa att allt går rätt till dokumenterar vi avfallet och transporterar det därefter till godkända avfallsanläggningar.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här