Byta Takbeklädnad i Stockholm

Med åren blir alla tak och fasader slitna. Det är trots allt de byggdelarna som behöver utstå mest påfrestningar från väder och vind. Om ditt tak är slitet eller trasigt är risken stor att fastigheten eller villan kommer att få stora problem. Med hjälp av vår professionella takläggningsfirma i Stockholm kan vi hjälpa dig som fastighetsägare, företagare eller privatperson att få ett tak som är snyggt, hållbart och stabilt. Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag om ni behöver hjälp med ert nästa takbyte!

Takbyten

Vi byter alla 4 takmaterial: plåt, tegel, betong & papp!

Lägga om Tak

God kompetens av alla typer av takomläggning. Både större & mindre arbeten!

Renovera Tak

Om behovet finns kan vi givetvis renovera ert tak.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Professionella Takbyten i Stockholm Vi utför takbyten av alla former, typer och storlekar av tak

  Vi hjälper alla kundgrupper med takbeklädnad

  Tack vare vår långa erfarenhet och stora kompetens inom takbeklädnad kan vi hjälpa många olika typer av kunder. Genom åren har vi bistått med hjälp till ett flertal fastighetsägare och BRF:er som vill förnya taket på fastigheten, men vi har också hjälpt företagare såväl som privatpersoner som är i behov av en takrenovering eller takläggning på villan. Våra takläggare har all kompetens och kunskap som krävs för att utföra arbetet med ett fackmannamässigt resultat.

  Takläggning med totalentreprenad i egen regi

  Som kund hos oss ska du känna dig trygg och säker. Hela arbetet ska vara så bekymmersfritt för dig som möjligt och därefter erbjuder vi alltid totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi har både takskottare, arkitekter, konstruktörer och takmontörer på plats. Vi har även kontrollansvariga såväl som besiktningsmän. På så sätt får du ett snabbt och smidigt bygga, oavsett vad det är för taktjänst som du är i behov av.

  Vi hjälper dig med taket i Stockholm

  Genom åren har vi haft möjlighet att arbeta med kunder inom hela Stockholm och det har gjort att vi breddat vårt arbetsområde. Idag kan vi erbjuda våra tjänster till alla som bor i Stockholmsområdet – från Vallentuna till Sollentuna, Bromma, Älvsjö, Farsta, Hägersten, Nacka, Värmdö eller Vendelsö. Vi hjälper dig att byta takbeklädnad och har behörigheten som krävs för att jobba med många olika typer av material.

  Vi arbetar med alla Takmaterial:

  Ett takbyte fräschar upp och förnyar bostaden

  Det finns flera orsaker till varför man kan vara i behov av att ändra beklädnad på sin fastighet eller sitt bostadshus. Det kan t.ex. handla om att man vill ha ett tak som kräver mindre underhåll, men det kan också handla om att man vill spara mer energi eller få ett annat utseende på huset.

  Professionella och kunniga takläggare inom alla material

  Vilken beklädnad som kommer att passa din fastighet eller villa bäst beror på vilken stil och budget du har, men också hur gammalt huset/fastigheten är. Våra certifierade och serviceinriktade hantverkare hjälper dig på traven och vägleder dig till ett tak som passar just dina behov.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Vi vet att ett takbyte kan innebära en hel del pengar och även om det är välinvesterade sådana vill man som kund veta hur mycket arbetet kommer att gå på. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter och kostnadsfria hembesök för alla våra kunder. Vi kommer ut till dig och tittar på vilka förutsättningar som finns och vad som behöver åtgärdas.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här