Byta Plåttak i Stockholm

Vi är en takläggningsfirma som har lång erfarenhet och kunniga takläggare med licensering i Stockholm. Med hjälp av oss kan du fått en komplett renovering av ditt tak, oavsett om det är tegel, papp eller plåt som du vill använda dig av. Plåt är ett mycket slitstarkt och bra alternativ för den som söker ett tak som inte kräver mycket underhåll. Utöver läggning av plåttak kan vi även hjälpa dig att montera stuprännor, renovera fönsterbleck eller rengöra rännor. Hör av dig idag för en gratis offert idag!

Byta Takplåt

Vi har många års erfarenhet av att byta alla slags takplåt i Stockholm.

Byta Dubbelfalsat Plåttak

Dubbelfalsade plåttak passar alla andra typer av fastigheter & är underhållsfria.

Byta Bandtäckning

Bandtäckning är den vanligaste metoden inom takplåt. Vi kan hjälpa er!

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Byta ert Takplåt i Stockholm? Vi arbetar med alla slags takplåt: bandtäckning, dubbelfalsad takplåt m.m.

  Skräddarsydda lösningar för ditt nya plåttak i Stockholm

  Oavsett om du är i behov av ett nytt tak eller underhåll av ett redan befintligt plåttak så kan vi hjälpa dig. Vi ser till att använda oss av högkvalitativ takplåt och säkerställer att alla arbeten är utförda på ett fackmannamässigt sätt. Innan vi lägger bandtäckning eller takplåt ser vi även till att kontroller takpappen, för att få en så bra grund som möjligt. Vill du gå från tegeltak till plåttak har vi också certifierade plåtslagare i egen regi som hittar skräddarsydda lösningar för dina behov.

  Underhåll eller nybyggnation – Vi löser problemet!

  Plåttak är mycket vanligt förekommande på större fastigheter och modernare villor och även om materialet är mycket starkt kan det med tiden behöva underhållas för att fungera optimalt. Oavsett om du är i behov av enklare underhåll för enstaka takplåtar eller om du vill lägga ett nytt tak på en nybyggnation så kan vi hjälpa dig. När vi ändå är igång kan vi även fixa stuprännorna, erbjuda takplåtsmålning eller listtäckning.

  Ett tak som är enkelt att underhålla

  Det finns många fördelar med att välja takplåt när det är dags att byta tak på ditt hus eller fastighet. Ett plåttak är hållbart som få, men de lämpar sig även för alla typer av byggnader.

  Med ett plåttak får du:

  • Ett tak med en glatt yta så snö lätt faller av
  • Ett tak som kommer i många olika designer och utseenden
  • Enklare och smidigare rengöring och underhåll
  • Ett material som är lättare än tegel och betong.

  Sänk dina kostnader med ROT-avdrag

  Vi har kunder inom alla olika grupper. Det innebär att vi hjälper både företagare, fastighetsägare och privatpersoner med sitt plåttak. Då vi är registrerade för F-skatt kan du som privatperson använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för ditt nya plåttak. Vi sköter kontakten med Skatteverket och lämnar sedan över en faktura med 30 % reducering på arbetskostnaden. Smidigare blir det inte!

  Nöjd kund garanti på alla arbeten

  Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför ser vi alltid till att erbjuda en nöjd kund garanti när du vill byta eller renovera ditt plåttak. Att lägga plåt på egen hand är fullt möjligt, men det krävs både kunskap och erfarenhet för att arbetet ska bli riktigt snyggt och hållbart. Våra hantverkare och plåtslagare vet precis vad som krävs för att klara av uppgiften och erbjuder alltid en nöjd kund garanti. Det innebär att vi fortsätter att arbeta med ditt tak tills du är 100 % nöjd.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här