Byta Shingeltak i Stockholm

Att lägga nytt shingeltak kräver erfarna experter som vet hur taket ska läggas för maximal hållbarhet och säkerhet för dig som boende. Här behövs skickliga experter som med noggrann precision lägger taket, och ser till så att du som kund får ett gott bemötande med heltäckande kvalitetstänk. Vi erbjuder ett stort kontaktnät av välrenommerade hantverkare med certifiering inom ett stort antal områden. Hos oss hittar du målare, VVS-arbetare, elektriker, grävarbetare, plattsättare och ventilationsexperter.

Byter Papptakk

Våra takfirma arbetar med alla slags takpapp. Kontakta oss idag för mera information!

Lägga Shingeltak

Shingel är små skivor av takpapp som passar mindre hus så som förråd, garage & attefallshus.

Byta Underlagspapp

Vi är duktiga på att lägga underlagstäckning under ytpapp. 

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Byta ert Shingetak i Stockholm? Med vårt breda kontaktnät av duktiga hantverkare inom en rad olika yrkesgrupper kan vi utföra alla sorters arbeten.

  Shingel – en hållbar lösning för ditt tak

  Som ägare av en villa, fastighet eller hyreshus kanske du har bävat inför att lägga nytt tak på ditt hus. Arbetet kan verka tungt och komplicerat, och är även en större investering som ska hålla i många år framöver. Shingel är ett väldigt behändigt material som är enklare att lägga än vanlig takpapp, och som kan underhållas och repareras efterhand. Tyngre tak kan innebära nackdelar, då det kräver dyra och omfattande förstärkningsarbeten.

  Bra hållbarhet & livslängd

  Om du lägger med betong eller tegel kan vikten landa på upp till 40 kilo per kvadratmeter. Shingel har i jämförelse endast en vikt på tio kilo per kvadratmeter, vilket ger stora fördelar i underhåll och flexibilitet. Shingel passar allra bäst för ventilerade yttertak, vilket också brukar benämnas som kalltak. Takshingel är framställt av formskurna shingelplattor som tillverkats av glasfiberfilt. Denna filt har sedan impregnerats med hjälp av en särskild asfaltmassa. Shingeln imiterar traditionella betongpannor och tegel, och är självklistrande.

  Prisfördelar med ROT-avdrag

  När du anlitar oss har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget som ger dig som kund en minskning med 30 % av arbetskostnaden. I offerten från oss får du med en tydlig beskrivning av vilka arbetsmoment som är berättigade till ROT-avdrag. Maxbeloppet för ROT-avdrag är 50 000 kronor per år och person. Det är en förmånlig skattereduktion som vid rätt användning minskar din slutliga skatt.

  Vi kan även hjälpa er med att lägga papptak i Stockholm. Läs mer här!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering






   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering






    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här