Takrenovering av Lertegel i Stockholm

Ett tegeltak i behov av renovering? Våra experter i Stockholm är här för att hjälpa dig. Med lång erfarenhet och kunniga hantverkare tar vi hand om ditt tegeltak och ger det nytt liv.

Renovering av Tegeltakpannor

Vår specialitet är att renovera alla slags tegelpannor. Kontakta oss idag!

Byta Tegelpannor

Vi kan även hjälpa er med att byta era takpannor. Ring oss så kan vi diskutera!

Renovera Lertegelstak

Vi har även tillgång att hjälpa er med att lägga Lertegelstak.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovera tegeltak med experter i Stockholm Lång erfarenhet och kunskap inom takbeklädnad i tegel

  Takläggning för alla typer av behov

  Taket på ditt hus är en viktig del av dess utseende och funktion. Med tiden kan väder och vind påverka tegeltakets struktur och utseende, vilket kan leda till sprickor, lossnade takpannor eller till och med läckage. En noggrann takrenovering är då ett måste för att undvika större skador och för att förlänga takets livslängd.

  Alla takmaterial och fastighetstyper

  Vi erbjuder renovering av alla typer av takmaterial, inklusive lertegel och tegeltakpannor. Vare sig det är en villa, ett 2-planshus eller en mindre fastighet, så utför vi takarbeten med precision och omsorg. Våra takläggare har expertkunskaper om olika takmaterial och vet hur man hanterar olika takkonstruktioner på ett professionellt sätt. Oavsett om det behövs reparation av befintliga takpannor eller en komplett omläggning av taket, så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på ett effektivt och tillförlitligt sätt.

  Vårt arbetsförfarande

  När du anlitar oss för att renovera ditt tegeltak i Stockholm kan du förvänta dig ett smidigt och välorganiserat arbetsförfarande. Här är stegen i vårt takrenoveringsprojekt:

  • Inspektion och utvärdering
  • Renoveringsplan
  • Förberedelser
  • Renovering
  • Avslutning och rengöring

  Certifierade takläggare du kan lita på

  Vi är certifierade takläggare med ett starkt fokus på kvalitet och service. Vår lojalitet gentemot kunderna och vårt engagemang för att leverera högsta standard gör oss till det självklara valet för din takrenovering. När du väljer oss för att renovera ditt tegeltak i Stockholm kan du vara säker på att vi arbetar med noggrannhet och professionalitet. Vi tar oss tid att inspektera taket noggrant, identifiera problemområden och ta fram en anpassad renoveringsplan för just ditt tak.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här