Byta Tegeltak i Stockholm

Det finns mängder med olika takbeläggningar att välja mellan när det är dags att byta tak, men ett material som är mycket populärt och uppskattat är äkta tegel. Den som en gång har valt att använda sig av tegel kommer med största sannolikhet att fortsätta med samma takbeklädnad, just eftersom det har en lång hållbarhet och tål väder och vind riktigt bra. Med vår professionella takläggningsfirma i Stockholm kan vi hjälpa dig att renovera hela eller delar av ditt tak. Kontakta oss för ett gratis offert-förslag idag!

Byta Tegelpannor

Vår specialitet är att byta alla slags tegelpannor. Kontakta oss idag!

Byta Betongpannor

Vi kan även hjälpa er med att byta era betongpannor. Ring oss så kan vi diskutera!

Byta Fibercementpannor

Vi har även tillgång att hjälpa er med att lägga Fibercementpannor för låglutande tak.

Behöver du Hjälp med ett Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Tegeltak i Stockholm Lång erfarenhet och kunskap inom takbeklädnad i tegel

  Takläggning för alla typer av behov

  Har du redan ett tegeltak som du vill fräscha upp eller vill du kanske gå från ett plåttak till tegel? Då är vi rätt företag att använda sig av. Vi hittar de bästa taklösningarna för dina behov och ser till att du får ett tegeltak som är hållbart och stabilt. Att lägga tegelpannor och takpannor kräver sin man och våra takläggare är helt rätt för uppgiften.

  Certifierade och serviceinriktade takläggare

  Våra hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom takbeklädnad i tegel. Vi ser till att takpannorna hamnar precis på rätt plats och kan även hjälpa till med tätning eller montering av trekantslister. Genom att erbjuda totalentreprenad med både takmontörer och besiktningsmän och materialtillverkare kan vi säkerställa ett gott och professionellt resultat varje gång. Tegel är ett material som lämpar sig lika bra på företag som på fastigheter eller privata villor.

  Bekymmersfri takrenovering i Stockholm

  Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi hjälper alla kundgrupper att få snygga och täta tegeltak i Stockholmsområdet. Oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre eller större arbete finns vi där för att bistå med vår expertis. Vi kan hjälpa dig att renovera delar av ett redan befintligt tegeltak, men vi kan också hjälpa till i samband med ombyggnationer och nybyggnation.

  Kunden i fokus – Mer än bara takläggning

  Även om vi är experter inom tegeltak kan vi även hjälpa dig med många andra renoveringar i samband med din takreparation. Vi kan t.ex. se till att du får bukt med ett läckande tak eller renovera din huv eller skorsten när vi ändå är igång. Genom vår totalentreprenad kan vi också byta ut fönsterbleck eller installera stuprännor på fastigheten eller bostaden, så att vatten snabbt och enkelt kan ledas bort från taket. Om ni vill läsa mer om hur vi arbetar med plåttak i Stockholm, så kan ni läsa mer här.

  Tegel av hög kvalitet för nöjdare kunder

  Vi lägger stor vikt på att alla våra kunder ska vara riktigt nöjda med vårt arbete. Det innebär att vi inte bara ser till att utbilda oss kontinuerligt och hålla koll på branschregler, utan att vi även använder oss av högkvalitativt tegel varje gång. Vi erbjuder ett brett och stort sortiment av tegel som är tillverkade av våra egna materialtillverkare. På så sätt kan vi säkerställa att tegelpannorna är optimala och att de håller vad som lovas. Med ett tegeltak kommer du få en fastighet som är mer motståndskraftigt mot väder och vind, samtidigt som det har en hög kvalitet, en snygg design och ger ett fantastiskt slutresultat.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-557 66 138
   Mail: offert@takbyte.nu

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar ett takbyte?

   Det är svårt att svara på vad ett takbyte kostar innan vi har kommit förbi och kikat på det. Men vanligtvis beror priset på faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnaden eller storleken. Givetvis varierar priset på vilken takläggare ni väljer att anlita. Fördelaktigt är att vi erbjuder alltid bra priser och erbjuder kostnadsfritt besök för att be er ett mer exakt pris.

   Vilken livslängd har ett tak?

   Takets livslängd är olika för alla tak och vart ni bor. Bland annat kan områden med mer snö eller regn orsaka en kortare livslängd pågrund av fukt. Men vanligtvis brukar man säga att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år medan papptak ligger på 25 år. Men om ni regelbundet tar hand om taket kan detta givetvis hålla längre.

   Hur fungerar det egentlig med taksäkerhet?

   En vanlig fråga vi får är vilka regler som gäller för taksäkerheten. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

   Är takbyten ROT-berättigade?

   Svaret är ja! Men det beror på ett par olika faktorer. Exempelvis behöver du vara en privatperson och om det gäller en bostadsrätt. Om detta stämmer kan du sänka kostnaden på arbetskostnaden med 30%. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takbyte.nu hjälpte oss med komplett takbyte till vår villa i Jakobsberg. Vi var framförallt nöjda med kommunikationen från projektledaren som var med från början till slut. Vi rekommenderar denna firma för ert nästa takbyte!

   Inger Y, Jakobsberg

   Vi anlitade Brinkens Takbyte.nu för lägga om vårt tak till vår sommarstuga uppe i Åkersberga. Trots avståndet så kom takläggarna i tid varje dag och arbetet gick undan. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och uppskattade att dom lämnade en fri offert.

   Ruben D, Åkersberga

   Takbyte.nu anställdes för byta taket till vårt garage & förråd i Sundbyberg, Stockholm. De erbjöd en fri offert, höll hög service och var så trevliga under hela projektets gång. De blev även klara i god tid och städade rent efter sig. Vi rekommenderar denna firma!

   Elias F, Sundbyberg

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Byte av Tegeltak. Vällingby Hässelby

   Byte av gamla takpannor till nya svarta tegelpannor. Mindre sommarstuga i Vällingby Hässelby.

   Takbyte Falsat Plåt. Johanneshov

   Större byte av takbeklädad till villa i Johanneshov. Från papptak till falsat plåt med lång hållbarhet.

   Byte av Takbeklädnad. Bromma

   Omläggning av tegelpannor samt ny takläkt till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-557 66 138
    Mail: offert@takbyte.nu

    Offert? Klicka här